GPBiH

Uhićena dva državljanina BiH te državljanin Slovenije

uhicenje
15.03.2016.
u 13:09

Policijski službenici Jedinice granične policije Orašje noćas su uhitili državljanina BiH N.M. (1976.). priopćeno je iz Granične policije BiH.

Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuju općinski sudovi Lukavac, Kalesija i Tuzla zbog kaznenih djela „teška krađa“. Osoba je kontrolirana na Međunarodnom graničnom prijelazu Orašje prilikom ulaska u BiH.  

Na zračnoj luci u Tuzli sinoć u 23.30 sati na letu iz Geteborga uhićena je A.B. (1977.). Graničnim provjerama utvrđeno je da državljanku BiH potražuje Tužiteljstvo Zeničko-dobojske županije zbog kaznenog djela „krivotvorenje isprave“, te Općinski sud Tešanj zbog kaznenih djela „zlouporaba položaja ili ovlasti“ i „prevara“.

Istog dana policijski službenici Jedinice granične policije zračne luke u Tuzli na letu za Dortmund otkrili su krivotvorenu putnu ispravu i vozačku dozvolu Slovenije na ime F.P. (1985.), državljanina Slovenije. F.P. uhićen je, a krivotvoreni dokumenti privremeno oduzeti. Uhićene osobe bit će predane nadležnim organima stoji u priopćenju iz GPBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije