budva

Uhićene tri osobe zbog organiziranja prostitucije na moru

prostitucija
ilsutracija
06.09.2016.
u 10:36

Službenici Odjela kriminalističke policije Crne Gore su u akciji "Glorija" uhitili tri osobe zbog sumnje da su u Budvi i Tivtu tijekom ljeta organizirali i ugovarali seksualne usluge koje su pružale mlade punoljetne djevojke.

Kako je priopćeno iz Uprave policije, službenici Odsjeka za borbu protiv organiziranog kriminala i korupcije Odjela kriminalističke policije su danas, nakon sprovođenja višemjesečnih aktivnosti u suradnji sa službenicima Centra sigurnosti Budva, realizirali akciju "Glorija" u kojoj su uhitili tri osobe u vezi sa organiziranjem prostituacije.

"Policijski službenici su, u suradnji i po nalogu državnog tužitelja u Osnovnom državnom tužiteljstvu (ODT) u Kotoru, prikupili činjenice na osnovu kojih su uhitili M.B.(36) i B.V. (25) iz Budve i S.F. (31) iz Tivta zbog sumnje da su počinili kazneno djelo posredovanje u vršenju prostitucije", precizira se u priopćenju.

Kako se navodi, policijski službenici, shodno prikupljenim činjenicama i preduzetim aktivnostima, sumnjaju da su te tri osobe tijekom lipnja, srpnja i kolovoza ove godine na području Budve i Tivta ugovarali i organizirali pružanje seksualnih usluga u privatnom smještaju i hotelima, precizirajući mjesto, vrijeme i cijenu usluga, a u cilju sticanja novčane dobiti, i da su u te svrhe koristili više mlađih ženskih punoljetnih osoba.

"Osumnjičeni će biti privedeni u ODT-u u Kotoru na dalju nadležnost, uz kaznenu prijavu koja se podnosi zbog postojanja osnova sumnje da su izvršila navedeno kazneno djelo", dodaje se u priopćenju.

Kako se navodi, akcija "Glorija" nastavak je aktivnosti službenika Uprave policije na otkrivanju, suzbijanju i sprječavanju organiziranja prostitucije i bavljenja prostitucijom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije