'UJEDINIO BIH'

Džeki rodno Sarajevo uručilo Šestoaprilsku nagradu

'Manchester City's Edin Dzeko reacts during the Champions League Group D soccer match against Real Madrid at The Etihad Stadium in Manchester, northern England, November 21, 2012.    REUTERS/Darren S
Reuters/Pixsell
07.04.2013.
u 09:01

- Najveće zasluge za moje uspjehe imaju moji roditelji, sestra i obitelj. Nagrada mog Sarajeva je nešto što me posebno ispunja, kao čovjeka i sportaša - rekao je Džeko.

Edin Džeko dobio je Šestoaprilsku nagradu grada Sarajeva, priznanje koje se uručuje istaknutim pojedincima i kolektivima. Odlučilo je tako Gradsko vijeće, a Gradimir Gojer, zamjenik predsjedavajućeg je u obrazloženju rekao je da je Džeko ujedinio Bosnu i Hercegovini.

- Najveće zasluge za moje uspjehe imaju moji roditelji, sestra i obitelj. Nagrada mog Sarajeva je nešto što me posebno ispunja, kao čovjeka i sportaša. Kao mali sam sanjao da ću se obratiti svom Sarajevu i reći mu koliko mi znači. To što sam ovdje mi govori da i ja njemu značim - rekao je Džeko koji je novčani dio dao u humanitarne svrhe.

Kolektivnu nagradu dobila su SOS Dječja sela u BiH. Nagrada se dodjeljuje svake godine na sjednici Gradskog vijeća na dan oslobođenja Sarajeva, 6. travnja.

>>> Osim: Džeko je svjetska klasa, Mandžukić nije ni blizu njega

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?