Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
47 5°C
  • cinbenik:

    Nemojte vise molim vas stavljati se na stranu naroda,nestace nas.Koliko god,kako navodite,vas Bosnjaci zele izkljuciti iz vlasti,toliko i vi njih ako ne i vise.Nastavlajte sa maksimalistickom politikom jedne regije Hrvata za koju se zalazete od pocetka.Ovakve kritike koje primaju legitimni\" ... prikaži još! prestavnici Hrvata su dobijali samo Srbi za svoju politiku od \"legitimni\"prestavnika svijeta.Puno ste Hrvata zrtvovali da bi ostvarili cilj jedne Hr.regije a nje jos uvjek ni na pomolu.Vrijeme je da se zapitate za temeljna rasudjivanja pravde i pravednosti ili cemo i dalje,kao cijeli Hrvatski narod, placati visoke cijene za vase mudrosti\".

  • turbo:

    Vec u startu ste rekli da ce te se zadovoljit jednom \"federalnom jedinicom\" ali nitko ne spominje koja je to teritorija pa mi se cini da bi mogli opet zrtvovati ovo malo posavine i drugi djelova van hercegovine pa bi ... prikaži još! bilo pozeljno da vi u vecernjem uz ovu temu taj dio pojasnite jer jako se dugo spominje ta federalna jedinica a nigdje nismo procitali koje teritorije se moraju naci pod obavezno u tom mogucem projektu da ne bi prosli kao i sa dejtonskim sporazumom.Hvala unaprjed.

  • sojka:

    Srbi drze 51 % teritorija,Hrvati \" 27%..Muslimanima ostaje 22% taj teritorij je zakljucen sa puskom tj ratom osvojen.Vi muslimani zao mi je vas ,kotite se kao zecevi a pare nema te ni za soli kamo li za kifle..znaci bijeda ste,ali ... prikaži još!li bijeda ste i u glavi.Kazete genocid u srebrenici pa i nebijo jer ste sa svojim korpusom otisli da bi osvojili srednju bodsnu,a na srednjoj bosni ste popusili vi i vasa 4 korpusa u srednjoj bosni.