ZAMJENA ZA ALONSA

Goal.com: Modrić je budućnost Real Madrida

Luka Modrić
20.04.2013.
u 13:23

- Momčad treba igrača koji će biti organizator, imati viziju i brzo transformirati igru između obrane i napada. Luka je majstor u tome - napominje Goal.com.

Nogometni portal Goal.com podvukao je crtu pod prvih osam mjeseci Luke Modrića u Real Madridu. Modrić je igrač koji još može zamijeniti Xavija Alonsa, sukus je teksta.

Napominje se da su klub i navijači tražili alternativu za Xabija Alonsa. Spominjali su Paul Pogba ili Geoffrey Kondogbia, a rješenje im je cijelo vrijeme bilo pred nosom.

- Momčad treba igrača koji će biti organizator, imati viziju i brzo transformirati igru između obrane i napada. Luka je majstor u tome - napominje se u tekstu španjolskog izdanja Goal.coma.

- Nakon klimavog početka, Luka nije imao puno prilika demonstrirati svoje kvalitete. No, utakmica u Manchesteru je dala zamah - piše novinar i tvrdi da je Modrić budućnost Reala.

- Puno toga sugerira da igrač rođen u Zadru rješenje na toj poziciji sljedećih godina.

Od prve minute protiv Betisa

Napomenimo i da će Modrić danas protiv Betisa igrati od prve minute. Jose Mourinho će, što zbog kartona i ozljeda, a što zbog utakmice s Borussijom u Ligi prvaka, na teren poslati šareni sastav.

>> Nije igrao rukom: Poništen žuti karton Luki Modriću

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije