neustrašiva

Jolie posjetila Libiju u ulozi UN-ove ambasadorice

angelina jolie
pixsell
12.10.2011.
u 10:27

Nakon što je nedavno donirala 340 tisuća dolara somalijskim izbjeglicama, Angelina je jučer sletjela u Tripoli.

Od svih holivudskih zvijezda Angelina Jolie svoju ulogu UN-ove ambasadorice dobre volje shvaća najozbiljnije. I tako već skoro deset godina. Nakon što je nedavno u Ženevi primila nagradu za svoj rad s izbjeglicama diljem svijeta, Angelian je jučer sletjela u Tripolo, glavni grad neredima razorene  Libije.

Glumica je toj afričkoj zemlji donijela pomoć i pritom izjavila:

- Došla sma u Libiju iz mnogo razloga, prvenstveno da vidim kako bi jedna zemlja u tranziciji mogla početi napredovati. Ljudi su ovdje trenutno suočeni s mnogim izazovima, mnogi su postali izbjeglice, situacija je problematična na svim poljima i u svim aspektima života,  pokušat ćemo je poboljšati, rekla ej Joie koja je prije dvodnevnog posjeta Libiji posjetila izbjeglice te zemlje na Malti.

Glumica je posjetila nekoliko škola, družila se s djecom, obišla je i bolnice obećavši ih opskrbiti s dovoljno medicinske opreme.

-Tu sam da saslušam svakog, ljude koji sjedeu vladi i one s ulice s kojima se najviše suosjećam, rekla je Angelina sastavši se i s predstavnicima svjetske humanitarne organizacije 'Doktori bez granica' .

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije