Novi Travnik

Kradući lim pao s krova i poginuo

stop
VL FOTO
06.02.2012.
u 14:15

Prilikom pokušaja krađe, pali su sa veće visine usljed čega je A.K. smrtno stradao, a N.Č. zadobio lomove, saopćeno je iz Županijskog tužiteljstva Travnik

Dvadesetdvogodišnji Avdo K. iz Novog Travnika smrtno je stradao, dok je Nevzad Č. (24), takođe iz Novog Travnika, zadobio teške tjelesne povrede, kada su, pali sa krova magacina Kovačnice Bratstvo Novi Travnik (BNT), iz koje su namjeravali ukrasti lim.
Prema informacijama Županijskog tužiteljstva Travnik, nesreća se dogodila sinoć, pet minuta prije ponoći, a sa ovim mladićima bio je i D. M. koji nije povrijeđen.

Osobe sa inicijalima A.K, Č.N. i D.M. ušli su u krug preduzeća BNT s namjerom da ukradu lim. Prilikom pokušaja krađe, pali su sa veće visine usljed čega je A.K. smrtno stradao, a N.Č. zadobio lomove, saopćeno je iz Županijskog tužiteljstva Travnik.

Teško povrijeđeni Nevzad Č. zadržan je na odjelu intenzivne njege u Županijskoj bolnici Travnik.

Po nalogu Županijskog tužitelja za danas je zakazana obdukcija preminulog na odjelu patologije u KB Travnik, a u tijeku je očevid.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije