Na rođendan bijelih

Krstičevićevo srce je u redu, vodit će momčad protiv Slavena Belupa

Mišo Krstičević
Ivo Čagalj/Pixsell
13.02.2013.
u 21:36


Da nije bilo izložbe u Kući slave i tribine s bivšim asovima, sve bi bilo tužno...

Ako je i bilo nekih koji su se nadali da će Mišo Krstičević odstupiti zbog zdravstvenih razloga, to je palo u vodu. Pregledi koje je Hajdukov trener obavio u bolnici na Križinama pokazali su da nema srčanih teškoća. Dapače, sa te je strane Krstičević zdrav kao dren. Ali, ima problema s tlakom, i nije jedini u Hrvatskoj. S obzirom na sve, bilo bi čudno da nema tlakaških problema. Kad mu je prije neki dan pozlilo, povisio mu se tlak, onaj srčani, i bio je znatno povišen. Krstičević će dodatne pretrage obaviti sljedeći tjedan, još jednu noć provest će u bolnici. Ali, sve to neće ga spriječiti da povede svoju momčad u Koprivnicu.

Veći problem mu je što ga je sada stisnula temperatura, dugo je Krstičević vukao probleme s grlom, nije se stigao liječiti. I kad se sve to zbroji, onda mu je stanka od nekoliko dana možda i dobro došla. A bolje je za Hajduk da je neslaganje između sportskog direktora i trenera izašlo na vidjelo prije nastavka prvenstva. Ružnije bi bilo da se sukob dogodio usred prvenstva. Ovako je predsjednik Marin Brbić dobio nekoliko dana manevarskog prostora. I ono što je sigurno, morat će sjesti za stol s Krstičevićem i razriješiti probleme, baš kao što mora sjesti za stol i s Krešićem. Tek sada će se vidjeti Brbićevi potencijali.

Hajduk ne može trpjeti predsjednika koji neodlučno stoji sa strane, on je glava kuće i mora lupiti šakom o stol i reći i jednom i drugom, ali i trećem i četvrtom ono što im spada. Možda se sve to i smiri do kraja sezone, ali nije sporno da bijele u svibnju čekaju brojni i bolni stručni rezovi. U međuvremenu, Hajduk je otkrio ono što znamo već danima, Nike neće biti novi tehnički sponzor. Bilo je dosta cirkusa s Hajdukove strane, tražili su bijeli i ovo i ono, da bi se na kraju priča s Nikeom raspala. Novi tehnički sponzor bit će Macron, s kojim je već potpisan ugovor. Sve se to zbivalo na Hajdukov 102. rođendan, koji je proslavljen skromno. Misa u crkvi svetog Ante u Poljudu, polaganje vijenaca... Da nije bilo izložbe s Hajdukovim eksponatima u Kući slave splitskog sporta i tribine na kojoj su sudjelovali Stanko Poklepović, Dražen Mužinić i Ivica Hlevnjak, baš bi sve bilo siromašno.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije