Čudo badnje večeri obara rekorde posjećenosti

13.12.2023.
u 11:35

Čudo Badnje večeri, predstava koju je od svoje premijere pogledalo već više od 2500  posjetitelja, mostarska publika će imati priliku pogledati još ovoga vikenda.

Predstava će se igrati u dva termina, u petak 15.12. u 18 sati i u subotu 16.12. u 11 sati.

Predstava Čudo Badnje večeri rađena je pod redateljskom palicom Maje Lučić, doktorice umjetnosti i  profesorice  Odsjeka za kazališnu umjetnost u Osijeku. Scenograf predstave je Mario Tomašević, dok je za glazbu odgovoran Petar Eldan. U predstavi glume Marta Haubrich, Anela Planinić Škutor, Ivan Nevjestić, Ana Kordić, Dino Gluhović i Stanko Bošnjak.

Čudo Badnje večeri je zimska priča o neobičnoj djevojčici koja svojom toplinom ugrije srce čangrizavog starca vraćajući mu vjeru u ljubav, u čudo, u... Božić.

O predstavi:

Jurimo. Žurimo.
Jer tako treba. Jer, kad i ne treba, mora.
Ne vidimo oko sebe. Ništa. Nikog. I tako iz sata u sat. Iz dana u dan. Pa i iz godine u godinu...
A možda ipak tako ne treba? Možda ipak tako ne mora? Možda se ipak u ovom užurbanom svijetu može pronaći vrijeme za osmijeh? Za... ljubav? Za... čudo?
Pokušajte! Zastanite, popijte topli kakao da ne budete mrzovoljni i... ne zaboravite želju! Na Badnje veče događaju se čuda!

Cijena ulaznice je 4 KM.

Budući da je broj posjetitelja ograničen svoje mjesto treba osigurati rezervacijom putem web stranice Lutkamo.com

Rezervirane ulaznice preuzmite najkasnije 15 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništava. Nakon početka predstave nije moguć ulazak u dvoranu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?