Potraga

Mališan (3) se igrao pred kućom i netragom nestao

Kuća
19.05.2012.
u 12:21

Velika potraga za nestalim dječakom iz Višegrada

Trogodišnji dječak Alen Bukva iz mjesta Međeđa kod Višegrada nestao je prije dva dana. Prema izjavi majke, dječak se oko 15 sati igrao ispred njihove obiteljske kuće “bez odjeće i obuće” i od tada mu se gubi svaki trag, kažu iz MUP-a RS-a.


Madež iza uha

- Prikupljamo operativne informacije u vezi s okolnostima ove prijave. Tijekom jučerašnjeg dana specijalci su izvršili obilazak terena oko obiteljske kuće u kojoj je dječak živio, kao i obalu Drine. Trenutačno pretražujemo šire područje. Prema izjavi majke, mališan se igrao ispred kuće koja se nalazi pored lokalne ceste Međeđa - Crijep. Radi se o dječaku visine oko 80 cm, tjelesne težine oko 15 kg, duže svjetlije plave kose, plavih očiju, okruglog lica, pravilnog nosa i malih ušiju. Od upečatljivih znakova majka Emina, koja sumnja da je njezin sin otet, navela je izražen trbuh i veliki madež iza desnog uha te izraženu mucavost. Mole se građani da ako dođu do bilo kakvih saznanja o nestalom dječaku odmah obavijeste najbližu policijsku postaju, mogu se javiti na besplatan policijski broj 122 - kažu iz policije.

Drugi slučaj

Podsjetimo, u blizini je prije pet godina netragom nestao i devetogodišnjak Miloš Todorović. U rijeci Drini pronađena je njegova lopta, ali ne postoje tragovi kako je on bio u blizini vode. Devetogodišnji Miloš nije mogao prijeći tri metra visok zid koji dijeli obalu i stazu kojom se kretao. Također, postojali bi tragovi stopala na obali ili na opalom lišću.

Inače, na dan Miloševog nestanka u Veletovu je bio tržni dan, a viđeno je i neobično puno ljudi koji se nakon Miloševog nestanka više nikada nisu pojavili u mjestu nadomak Višegrada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?