Ne putuje u Dortmund

Modrić zbog ozljede propušta polufinale Lige prvaka!?

Luka Modrić (1)
Reuters/Pixsell
21.04.2013.
u 11:31

- Mislili smo da je kod Luke u pitanju zamor materijala, ali rekao nam je da je osjetio nešto i sada moramo vidjeti kako će se situacija razvijati

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić ozlijedio se u jučerašnjem dvoboju Reala i Betisa, zbog čega je u 62. minuti morao napustiti teren. Radi se o ozljedi lista desne noge, a Luka će najvjerojatnije morati pauzirati neko vrijeme.

Iako se klub još uvijek nije službeno oglasio po tom pitanju, španjolski mediji pišu da će Modrić gotovo sigurno propustiti gostovanje u Dortmundu, gdje Real u srijedu igra prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka protiv Borussije.

- Mislili smo da je kod Luke u pitanju zamor materijala, ali rekao nam je da je osjetio nešto i sada moramo vidjeti kako će se situacija razvijati. Čini se da ozljeda ima veze s mišićem. Kad smo ga pitali što je, rekao je da je osjetio nešto. To je najgora vijest s ove utakmice - rekao je pomoćni trener Reala Aitor Karanka nakon utakmice.

No to nije jedina loša vijest za kraljevski klub, na jučerašnjoj utakmici s Betisom ozlijedili su se i Marcelo te Benzema. U svakom slučaju, Mourinho će imati dosta glavobolja uoči polufinala Lige prvaka.

>>Real svladao Betis, Modrić zbog ozljede morao izaći

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije