SAMOUBOJSTVO

Mostarac Ivan kupio kartu i skočio sa 150 m visoke zgrade

policija
Ivica Galović/Pixsell
29.03.2011.
u 08:56

Kada se popeo na 36. kat, šetao je nekih tridesetak sekundi po terasi nakon čega je otišao u kut i skočio

Stravično samoubojstvo jučer je izvršio 38-godišnji Ivan Klasan iz Mostara, nastanjen u Sarajevu.

- Skok sa 150 metara visokog vidikovca Avaz Twist Towera 38-godišnjak je počinio točno u 10.12 sati, navodili su šturo iz MUP-a, čiji su inspektori izuzeli i snimke s videonadzora. Kod nesretnika su pronašli novčanik s dokumentima, novcem i fotografijama, kao i mobitel koji je bio slomljen od siline udara. Osim policije, za nekoliko minuta na mjesto samoubojstva stigla je i ekipa Hitne pomoći čijim liječnicima nije ostalo ništa nego konstatirati smrt. Očevidu je bio prisutan i dr. Hamza Žujo, vještak sudske medicine. Nakon toga, tijelo su preuzeli radnici Pokopa te su ga prevezli u prosekturu Bare gdje će biti obavljena obdukcija. Još uvijek nije poznat motiv koji je naveo nesretnog čovjeka na ovaj očajnički korak. Kako navode iz Avaza, nesretni Klasan je ušao u toranj, uljudno se pozdravio s recepcionarima te kupio kartu za vidikovac.

- Kada se popeo na 36. kat, šetao je nekih tridesetak sekundi po terasi nakon čega je otišao u kut gdje ga nadzorna kamera nije mogla snimiti, popeo se na klimatski uređaj, a nakon toga i na rub ograde, odakle je skočio u smrt. Klasan je pao na pločnik garaže koja se nalazi na četvrtom katu. Stravični prizor čovjeka koji leti s vrha tornja vidio je 31-godišnji Ensar Sulejmanović koji živi u Ulici Antuna Hangija na broju 69 odakle je imao dobar pogled na mjesto događaja, kažu iz Avaza.

Očevidac je u kritičnom trenutku izašao ispred zgrade iznijeti smeće.

- Pogledao sam prema tornju i vidio čovjeka kako se penje na rub vidikovca. Stajao je tako nekoliko sekundi, nakon čega se uhvatio za jaknu i skočio. Začuo se krik, a zatim i užasan udarac. Vidio sam kako pada u smrt. Potrčao sam prema tornju da javim da je netko skočio. Kad sam ušao unutra, osiguranje je pozvalo policiju i Hitnu pomoć, ponavljao je još u šoku svjedok Sulejmanović.

Ključne riječi

Komentara 3

10
104041
22:21 29.03.2011.

Namjerno gurnut od strame islamske obavkjestajne sluzbe

PA
park
22:42 29.03.2011.

Đubre jedno bezobrazno.....,đubre koje se krije iza brojeva .

OL
oldday
09:54 01.04.2011.

Golemo da i ovako glup komentar o namjernom guranju može dobiti pluseve. Računam da IG onih koji su dodijelili pluseve nije veći od broja njihovih cipela!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije