ROŠADE U NOGOMETU

Mourinho Kloppu: Idem u Chelsea, koliko košta Lewandowski?

Jose Mourinho
Reuters/Pixsell
26.04.2013.
u 18:18

Prema pisanju Bilda Jose Mourinho nakratko je pričao s Jurgenom Kloppom prije debakla u Dortumundu i treneru Borussije rekao da na ljeto odlazi u Chelsea. I zanimao se koliko bi koštao Robert Lewandowski.

Nije riječ o šahu, ali i u nogometu su moguće rošade. Ovog bi ljeta moglo doći do brojih trenerskim. Iako će vjerojatno biti prvak Francuske Carlo Ancelotti sprema se otići južnije. Naime, prema pisanju Le Parisiena i još nekih francuskih medija, talijanski nogometni stručnjak Carlo Ancelotti od ljeta preuzima madridski Real. Navodno je Ancelotti priznao predsjedniku PSG-a Nasseru Al-Khelaifiju da odlazi s klupe francuskog kluba te da je na milimetar od dogovora s Realom.

Francuzi pišu da se sastao s predsjednikom Reala Florentinom Perezom i postigao usmeni dogovor. Španjolski mediji ionako posljednjih mjeseci stalno pišu da su dani Jose Mourinha na klupi Reala odbrojani te da će na ljeto sigurno otići. A nakon debakla u Dortmundu taj je odlazak još izvjesniji. Kada se sve to uzme u obzir, ova priča s Ancelottijem i nije toliko nerealna. I po njoj bi Luka Modrića mogao dobiti novog trenera, a s njime bi i veznjak PSG-a Veratti stići u Real i još otežati poziciji našem reprezentativcu, čak ako iXabi Alonso, kako je najavio, ode iz Madrida.

Jose Mourinho tada bi mogao u suprotnom smjeru, PSG je jako zainteresiran za njega, a milijuni bogatih šeika mogli bi privući i Portugalca. No, ima tui druga 'kvaka'.

Prema pisanju Bilda Jose Mourinho nakratko je pričao s Jurgenom Kloppom prije debakla u Dortumundu i treneru Borussije rekao da na ljeto odlazi u Chelsea. I zanimao se koliko bi koštao Robert Lewandowski, koji mu je malo kasnije utrpao četiri komada.

No, otočki mediji već su ranije izvukli priču kako je moguće, da bi čak bilo bolje, da Chelsea ne uzme Mourinha nego Jurgena Kloppa. A ovom velikom pobjedom nad Realom, Nijemac je ozbiljno argumente zbog kojih ga mediji dovlače na Stamford Bridge.

Da, i još će se jedan trener naći na 'burzi'. Ako ne odluči uzimati zasluženu mirovinu već malo produljiti radni staž, Jupp Heyckes, trener Bayerna bit će mnogima zanimljiv.

>> Modrić dobio novog trenera? Ancelotti preuzima Real

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije