Zapljena

Najveća zapljena heroina na graničnom prijelazu Bajakovo

droga heroin (1)
Ilustracija
13.08.2010.
u 12:58

Na Bajakovu su carinici i policijski djelatnici u vozilu koje je ulazilo iz Srbije u Hrvatsku pronašli 88 kilograma heroina.

BAJAKOVO - Na graničnom prijelazu Bajakovo jutros u 1:50 sati carinici i policijski djelatnici u vozilu koje je ulazilo iz Srbije u Hrvatsku pronašli su 88 kilograma i 690 grama heroina te 1000 kutija Marlbora i 150 kutija Dunhilla, priopćeno je iz policije na današnjoj konferenciji za novinare. 

Kombijem marke Mercedes Vito upravljao je 44-godišnji Nizozemac turskog podrijetla, s kojim su u vozilu bili i njegova supruga i troje maloljetne djece, a droga i cigarete bile su skrivene u njegovim putnim torbama.

Policija je priopćila kako heroin potječe iz Turske, a bio je namijenjen tržištu sjeverozapadne Europe. Vrijednost zaplijenjenog heroina je 26,7 milijuna kuna, a cigareta 26.000 kuna.

To je najveća zapljena heroina na graničnom prijelazu Bajakovo i najveća u cijeloj Hrvatskoj na graničnim prijelazima. Od 2003. godine do danas na Bajakovu je zaplijenjen 271 kilogram heroina.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a policajci koji su pronašli drogu bit će i novčano nagrađeni.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije