oteli ga baka i djed

Nakon 19 godina pronađen dječak koji je nestao 1994. godine

Richard Wayne Landers
Indiana State Police
11.01.2013.
u 10:32

Richard Wayne Landers Jr. pronađen je u Minnesoti gdje je živio pod lažnim imenom, a njegova majka nije mogla vjerovati kada joj je policija javila da su joj pronašli sina

Richard Wayne Landers Jr. imao je samo pet godina kada su ga oteli njegovi baka i djed nakon čega je nestao u gradiću Wolcottville u američkoj saveznoj državi Indiana. No, 19 godina poslije vijest da je pronađen šokirala je njegove roditelje, piše AP.

Mladić je pronađen u Minnesoti gdje je živio pod lažnim imenom. Policija je izvijestila kako je sada 24-godišnji Richard pronađen u gradu Long Prairie zahvaljujući broju socijalnog osiguranja.

Njegovi baka i djed živjeli su u gradu u blizini i potvrdili su da je riječ o mladiću koji je zajedno s njima nestao prije 19 godina.

Policija još nije rekla hoće li baka i djed biti kazneno prijavljeni s obzirom na to da je istraga još u tijeku.

Richardova majka skakala je od sreće kada ju je policija nazvala i rekla da su joj pronašli sina, kazao je suprug majke Richard Harter te dodao kako je njegova supruga najsretnija žena na svijetu.

Policija je izvijestila da su ga baka i djed oteli u srpnju 1994. godine jer su bili uzrujani zbog neriješenih sudskih postupaka vezanih uz dječakovo skrbništvo s obzirom na to da se nije znalo tko mu je otac. Dječakova majka tek se godinu nakon nestanka udala za Richarda Hartera. Policija je protiv bake i djeda bila podnijela prijavu, no slučaj je u međuvremenu otišao u zastaru.

>> Pronađena je nestala 18-godišnjakinja s bebom!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije