Tragedija u Italiji

Nogometaš Livorna umro od srčanog udara na utakmici

u2
14.04.2012.
u 17:42

Veznjak Livorna srušio se u 31. minuti utakmice u Pescari, a kad je stigao u bolnicu već je bio mrtav. Vozilo hitne pomoći nije moglo na stadion jer je ulaz zapriječio policijski automobil!

Nogometaš Livorna, u kojemu igra i naš igrač Dario Knežević, Piermario Morosini umro je nakon što je na prvenstvenoj utakmici talijanske druge lige pretrpio srčani udar. Veznjak Livorna srušio se u 31. minuti, na gostovanju kod Pescare, hitno je prebačen u bolnicu, ali nije mu bili spasa. Odmah nakon što je tužna vijest došla do stadiona, utakmica je prekinuta, a igrači su u suzama napustili travnjak. Morosini je imao samo 25 godina...

- Pretrpio je srčani zastoj. Na žalost, kad je došla hitna pomoć, bio je već mrtav. Nakon što je pao, više nije dolazio k svijesti - rekao je doktor De Blasi, jedan od liječnika koji se borio za život nesretnog nogometaš u lokalnoj bolnici.

Talijanski mediji javljaju kako je dolazak hitnoj pomoći onemogućilo policijsko vozilo koje je zapriječilo ulazak na stadion!

- Ne znam jesu li kola hitne pomoći kasnila, ali ulazak na stadion blokiralo je drugo vozilo - rekao je Iannascoli i opisao tragičan događaj:

- Morosini je pao, pokušao se dići, a onda je ponovo pao.

Morosini je bio bivši talijanski reprezentativac do 21 godine, a u Livornu je bio na posudbi iz prvoligaša Udinesea.

Zbog tragičnog događaja, odgođene su sve utakmice u ltaliji ovoga vikenda.

Podsjetimo, prije samo nekoliko tjedana sličan se scenarij odigrao u Engleskoj, kada je na utakmici FA kupa između Tottenhama i Boltona, nogometaš Boltona Fabrice Muamba pretrpio srčani udar. No, on se, srećom uspio oporaviti.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije