silovali turistkinju

Norvežanku (17) silovala trojica državljana BiH?

'silovanje'
Arhiva VL
04.07.2012.
u 15:04

Djevojka ljetuje s roditeljima na makarskoj rivijeri, a danas je prijavila da su je sinoć silovala trojica mladića

Sedamnaestogodišnja djevojka, državljanka Norveške koja s roditeljima ljetuje na makarskoj rivijeri, prijavila je danas kako su je trojica mladića silovala. Cijelo prijepodne djevojka je provela na pregledima, na Klinici za ginekologiju i porodništvo splitske bolnice. Navodno je, kad se vraćala iz noćnog izlaska, susrela trojicu mladića, državljana BiH, u dobi od 20 do 30 godina, koji također odmor provode na širem makarskom području. Otišla je u njihov apartman gdje su je, rekla je navodno u policiji, silovali.

U PU splitsko-dalmatinskoj zbog zaštite digniteta žrtve ne žele otkrivati nikakve detalje prijavljenog slučaja, a neslužbeno doznajemo da su trojica BiH državljana na ispitivanju u makarskoj policiji.

Sličnom se prijavom bavi i sinjska policija. Maloljetnica sa šireg sinjskog područja sinoć se navodno kući vratila krvava, a obitelj sumnja da ju je silovao bivši dečko.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?