TRAGEDIJA

Od udara visokog napona struje stradao mladić Adrian Rašić

rasic
Frano Matić
02.05.2012.
u 15:34

Adrian se u jednom trenutku popeo na jedan od vagona i tada je došlo do zatvaranja strujnog kruga a onda i strašne eksplozije

Na pretovarnoj željezničkoj stanici u čapljinskom naselju Struge svoj je život tragično okončao 17-ogodišnji mladić Adrian Rašić iz Čapljine.Nesreća se dogodila sinoć oko  21 sat kada se Adrian s kolegom vraćao s roštiljade na obližnjoj brani a sve to u povodu prvosvibanjskih blagdana.

Po povratku kući kretali su se prugom na spomenutoj pretovarnoj stanici gdje su uvijek raspoređeni teretni vagoni. Adrian se u jednom  trenutku popeo na jedan od vagona i tada je došlo do zatvaranja strujnog kruga a onda i strašne eksplozije prećene velikim bljeskom koja je na noge podigla mještane iz obližnjih kuća.

Mladić je odbačen s vagona i nažalost nije mu bilo spasa. Još se ne zna što je nagnalo mladog Adriana da se popne na vagon i da tako strada od izuzetno jakog napona struje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije