Zapalilo se krovište

Planuo najveći trgovački centar u Imotskoj krajini

Park and shop (1)
Foto: Radio Imotski
1/3
Autori: mpk, IČ/VLM
02.07.2012.
u 12:09

Na terenu su sve raspoložive vatrogasne snage s područja Imotskog i hitna medicinska pomoć

Velik požar buknuo je u objektu "Park and shop" na samom ulazu u Imotski. Centar 112 zaprimio je dojavu oko 11 sati. Na terenu su sve raspoložive vatrogasne snage s područja Imotskog i hitna medicinska pomoć, a neslužbeno se doznaje da se, navodno, jedna osoba u samom centru otrovala dimom, a više je osoba lakše ozlijeđeno.

Riječ je o najvećem trgovačkom centru na području Imotske krajine, vrijednom oko devet milijuna eura, koji je prije nepune dvije godine otvorio investitor Vedran Malenica.

Centar se prostire na 10.000 četvornih metara, a kako doznajemo, požar je zahvatio krovište. Radio Imotski javlja oko 12.30 sati požar stavljen pod kontrolu. Zbog požara su kupci i radnici bili evakuirani. U trgovačkom se centru u trenutku izbijanja požara nalazilo oko 200 ljudi. Jedna je osoba teže ozlijeđena, ali izvan životne opasnosti, a devet je osoba lakše ozlijeđeno, javlja Radio Imotski.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije