Nogomet

Plavi opet u Međugorju bruse formu za 1. HNL

Dinamo
29.01.2013.
u 10:08

Braća Jure i Marijo Vasilj sedmi put u Villi Regina ugošćuju Dinamo i braću Mamić

Vodstvo i nogometaši GNK Dinamo danas u 14 sati stižu svojim autobusom u Međugorje i tu će ostati do 3. veljače. Smješteni će biti u poznatom međugorskom hotelu Villa Regina, vlasništvo braće Jure i Marija Vasilja.

Svečani doček

Ekspedicija Dinama će po sedmi puta uzastopno odsjesti u spomenutom hotelu. Vlasnici hotela, uvijek na dočeku Modrih naprave vrhunski ugođaj. Tako bi trebalo biti i ovoga puta. Počet će se sa „švedskim“ stolom na kojem će se naći mnoge izvrsne delicije među kojima domaći pršut i sir iz mijeha, hercegovački specijaliteti, te vrhunska vina žilavka i blatina ala Regina Međugorje. Kako nam je kazao domaćin Jure Vasilj Dinamovci će imati poseban jelovnik i sve će to kuhinja hotela Villa Rrgina i pripremiti na najbolji mogući način kao što je to bilo i ranijih godina. Ovim prigodama Dinamovcima i gostima dobrodošlicu će prirediti „Pet tambura“ iz Osijeka. Nakon što se smjeste u hotel, Krunoslav Jurčić odmah će momčad odvesti na lagani trening u na obližnji Sportsko-rekreacijski centar Circle International, na kome su se svaki put kad su dolazili u Međugorje i pripremali. Plava ekspedicija će koristiti sjajne terene i teretanu i sve sportske sadržaje ovog poznatog centra. Sportski centar je vlasništvo Međugorčanina Nike Dodiga. GNK Dinamo je u Međugorju, kako su tvrdili ranijih godina, bilo kao u raju. Nema nikakvog razloga da to bude i sada. Uz trenera Krunoslava Jurčića, dva dana kasnije doputovat će i sportski direktor Zoran Mamić, te član uprave Ado Kožul. Do kraja tjedna stići će predsjednik Mirka Barišića u Međugorju, a svi očekuju dolazak dopredsjednika Zdravka Mamića. Neizbježna je i posjeta maksimirskih “modrih“ župnoj kući i Brdu ukazanja. Posjeta Svetištu Kraljice mira koja je postala sastavni dio priprema Zagrepčana. Na svakom koraku u Hercegovini nogometaši Dinama bit će okruženi pažnjom svoj obožavatelja iz Hercegovine, a uvjeti za trening su im, kako sada stvari stoje, fenomenalni.

Rado viđeni gosti

Tome je doprinijelo i nešto ljepše vrijeme koje zamijenilo dugotrajno kišovito vrijeme u Hercegovini. Kada nemaju obaveza nogometaši Dinama slobodno vrijeme koristit će za šetnju Međugorjem i posjetom suvenirnica. Redoviti su kupci krunica i suvenira vezani za Gospin kip. Nogometaši Dinama u svom omiljenom odredištu u kultnom marijanskom svetištu Međugorju su izabrali stalna bazu za pripreme, inače Hercegovina vrvi od navijačima Dinama. Nije tajna stoga što Dinamovo vodstvo i momčad je u Hercegovini gdje uvijek rado viđen gost, i tu se osjećaju kao domaćini. Gostoljubivost Hercegovaca neće im manjkati. Dinamovci će u Hercegovinu napuniti akumulatore uoči proljetnog nastavka sezone. Hercegovina je i rodna gruda Zdravka Mamića, koji nikad ne zaboravlja istaknuti koliko se rado vraća u svoju Hercegovinu. U Međugorju Plavi planiraju odraditi završni dio priprema za nastavak prvenstva i utakmicu 1. HNL protiv Osijeka. Riječ je o zaostalom susretu iz prvog dijela sezone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije