Mali nogomet

Počela Liga MZ Mostara, dva susreta odgođena zbog kiše

Utakmica
Stojan Lasić
10.07.2013.
u 09:27

U jednoj odigranoj utakmici Ulog je slavio protiv Raštana (2:1), ostali susreti odgođeni zbog kiše

Kiša jeste poremetila planove organizatorima prve večeri Lige mjesnih zajednica grada Mostara, ali već prvu se večer vidjelo kako će novo izdanje lige donijeti dodatnu dozu zanimljivosti. Zbog činjenice kako je liga ove godine naišla na još veći interes ljudi iz organizacije, odnosno Udruge za sportsku rekreaciju “Vjekoslav Arapović”, bili su prezadovoljni bez obzira što će idućih dana nadoknađivati neodigrane susrete. Okupljeni broj gledatelja bio je ravan onome na finalnom meču prošle godine, bolje upućeni će kazati kako je tribine igrališta u Cimu posjetilo oko 1000 zainteresiranih ljubitelja malog nogometa.

Pobjeda Uloga


U ponedjeljak je zbog vremenskih prilika odigran samo jedan susret. U utakmicu između Uloga i nove momčadi na Ligi MZ grada Mostara, Raštana, završen je pobjedom Uloga od 2:1. Ulog je prikazao nešto bolju igru pa se može kazati kako je i zasluženo osvojio prva tri boda. Nastupilo je tada i svečano otvaranje ovogodišnje lige. Nazočne su pozdravili mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić, Ivana Arapović (kći pok. Vjeke Arapovića koji je bio začetnik Lige mjesnih zajednica grada Mostara nap. a.), te fra Luka koji je blagosovio turnir. Nakon intoniranja himne, održana je i minuta šutnje za pokojnog Vjekoslava Arapovića i sve umrle i poginule sportaše, igrače, i sve one koji su dali život za slobodu hrvatskoga naroda na području Mostara.

Izmjene


Drugi susret na kojemu je Rodoč I trebao početi obranu titule prvaka protiv MZ Orlaca nije odigran. Loše vrijeme nije odgodilo otvaranje, ali vodeći računa o mogućim ozljedama, ostali susreti se nisu igrali. Spomenuta se utakmica trebala nadoknaditi sinoć. Susret na kojoj je domaća momčad Cima trebala odmjeriti snage s MZ Buna prebačen je za danas u 19.30 sati, a nakon toga u satnicama 20.30, 21.30 i 22.30 trebalo bi se nastaviti s ostalim susretima 1. kola po skupinama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije