Prometna nesreća

Potpredsjednik FBiH čudom ostao neokrznut pri prevrtanju

Nesreća
07.09.2013.
u 11:04

Sam se izvukao nakon što se službeni “audi A6” prevrnuo jer je kamion neoprezno izletio na cestu

Svetozar Pudarić, potpredsjednik Federacije BiH, doživio je jučer ujutro tešku prometnu nezgodu, kada je sa službenim “audijem A6” udario u kamion “MAN”, kojim je upravljao M. P. iz Novog Travnika. Od siline udara “audi” se prevrnuo, ali srećom nitko nije ozlijeđen i Pudarić je sam uspio izaći iz slupanog vozila.

Neizbježan sudar

U policiji navode da se sudar dogodio oko 9 sati na magistralnoj cesti M-5 u mjestu Ljubin Han kod Travnika. Rusmir Prohan, glasnogovornik policijskog ravnatelja MUP-a Srednjo-bosanske županije, kaže da je potpredsjednik FBiH vozio službeni “audi A6”, kada mu je kamion oduzeo pravo prvenstva. - U nezgodi je sudjelovao Pudarić sa službenim “audijem A6”, registracijskih oznaka E30-J-925, i M. P. (31) iz Novog Travnika, koji je upravljao kamionom “MAN”, registracijskih oznaka K57-O-695. Očevidom je utvrđeno da je uzrok prometne nezgode nepravilno skretanje kamiona - rekao je Prohan. Naime, prema prvim neslužbenim informacijama iz policije, prilikom skretanja u lijevo M. P. je praktično oduzeo pravo prvenstva Pudariću i došlo je do sudara. Srećom u nezgodi nitko nije ozlijeđen, a na oba vozila pričinjena je veća materijalna šteta.

Mislili da je gotovo

Policija je od oba vozača uzela izjave, a nakon dokumentiranja čitavog slučaja, protiv M. P. bit će podnesena prekršajna prijava zbog izazivanja nezgode. Očevici pričaju da je sudar bio snažan te kako je pravo čudo da je Pudarić ostao neozlijeđen. - Kamion mu je izletio i od siline udara Pudarićevo vozilo se odbilo i prevrnulo na cesti. Pomislio sam da je s tim vozačem gotovo, međutim neokrznut je izašao iz vozila. Imao je nevjerojatnu sreću u nesreći - rekao je svjedok.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije