Sve su riješili

Rukavina i Halilović nakon incidenta: Sve je prenapuhano!

Ante Rukavina, Alen Halilović, Dinamo, portal (1)
Dalibor Urukalović/Pixsell
21.04.2013.
u 11:16

- Radilo se o raspravi kakvih ima na svakoj utakmici samo što obično nisu na televiziji

Ante Rukavina i Alen Halilović 'zakačili' su se na jučerašnjoj utakmici između Cibalije i Dinama, a u razgovoru za službenu stranicu GNK Dinama rekli su da je sve prenapuhano.

- Ništa nije bilo, mediji su sve napuhali bezveze – kaže 26-godišnji napadač Modrih pa nastavlja: - Radilo se o situaciji kakvih ima na svakoj utakmici, ali ovoga puta su snimile kamere i potom se sve preuveličalo. Popričali smo nakon utakmice i odmah sve riješili tako da je sve u redu. Jedvaj? To su isto gluposti, a mislim da dovoljno gvoroi što sam ga, kao i puno puta, kada smo došli u Zagreb vozio doma.

Slično je govorio i 16-godišnji Alen Halilović: - Radilo se o raspravi kakvih ima na svakoj utakmici samo što obično nisu na televiziji. Ante i ja imamo jako dobar odnos, uostalom on će biti vječno dio moje karijere jer sam umjesto njega ušao u Koprivnici i zabio prvi gol za Dinamo. Kažem, šteta što se sve odmah tako napuhalo i pretjeralo jer stvarno ništa nije bilo.

>>Igrači mu se tuku na travnjaku, a Jurčić kaže: Nisam vidio

>>Dinamo slavio u Vinkovcima, Rukavina odgurnuo Halilovića

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije