u crnom tonu

Angelina Jolie: Skinny hlače u kojima se sve žene osjećaju dobro

Foto: Profimedia
1/3
02.08.2019.
u 08:21

Za svakodnevne prilike Angelina Jolie voli birati odjevne komade ležernijih, širih krojeva, naročito kada su vani visoke ljetne temperature. No, za posjet izložbi The Eye of the Century postavljenoj u Los Angelesu 44-godišnja glumica ipak se odlučila za hlače skinny kroja dužine malo do iznad gležnja. Velika ljubiteljica crne izabrala je hlače upravo u tom tonu i kombinirala ih uz fini crni top na deblje naramenice, piše Zadovolja.hr. 

Čak i žene koje nisu ljubiteljice skinny krojeva, crne skinny hlače uzele bi u obzir jer riječ je o klasičnom modelu nosivom u svim prigodama, dnevnim i večernjim, a u njima se dobro osjećaju i žene XXL i XXS veličina.

Stajling je zaokružila s crnim natikačama zatvorenih prstiju na nisku potpeticu i ukrašene metalnim zlatnim detaljem. Od modnih dodataka Angelina je nosila glamurozne sunčane naočale u smeđoj i zlatnoj boji te elegantnu torbicu u nude tonu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije