PRAVILO ZA SVE

Bez ovog outfita članovi kraljevske obitelji ne napuštaju zemlju

01.08.2017.
u 16:45

U koferu svakog člana kraljevske obitelji uvijek se nalazi jedna crna kombinacija kada odlaze na putovanje za slučaj da netko od članova obitelji umre tijekom njihovog odsutstva

Kraljevska obitelj ima niz pravila i tradicija kojih se moraju pridržavati, a jednog pravila se moraju držati i kada se pakiraju za godišnji odmor ili službeni put, piše The Sun. 

Osim što moraju imati određenu odjevnu kombinaciju za svaku prigodu tijekom službenog puta ili odmora, u njihovim koferima obavezna je i jedna crna kombinacija. Neovisno gdje ide i na koliko dugo idu uvijek sa sobom moraju nositi i crnu odjeću, jer ako se slučajno dogodi da netko od članova obitelji umre moraju imati spreman outfit. Navodno je ovo pravilo uvela sam kraljica Elizabeta kojoj je otac preminuo dok je ona bila na putu u Keniji. Nije sa sobom imala crnu odjeću i našla se u nezgodnoj situaciji jer tijekom perioda tugovanja svi članovi kraljevske obitelji moraju nositi crninu.U toj situaciji kraljica je inzistirala da joj donesu crnu odjeću u Keniju jer se nije željela svom narodu po izlasku iz aviona pokazati u odjeći koja nije crna. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije