ANITA DUJIĆ

Bivša manekenka nakon rođenja drugog djeteta: Postpartum je težak kao i vrtlog emocija koji nas baca

ANITA DUJIĆ
Instagram
27.11.2023.
u 21:27

Anita je u travnju rodila djevojčicu koju je nazvala Ella Skye, a prije toga dobila je i kćer Lily.

Hrvatska poduzetnica i bivša manekenka Anita Dujić Broadfoot (39) travnju je postala mama po drugi put. Naime, Anita je tada rodila djevojčicu koju je nazvala Ella Skye, a prije toga dobila je i kćer Lily. Dujić je otvoreno govorila o svojoj trudnoći, a sada je progovorila i o teškom razdoblju postpartuma.

-  Postpartum je težak. Vrtlog emocija koji nas baca na sve strane je težak. Pokušavati držati konce u rukama onoga što sam bila prije i onoga što bih htjela biti iscrpljuje. Nesanica. Strahovi. Brige. Umor. Ludi tempo. Vlastiti biznis koji ne zna za porodiljni. Toddlerica. Beba. Obaveze. Emocije. Kaos. I zato je jako važno pričati o ovome, važno je podsjećati se da je u redu usporiti, da nećemo na taj način iznevjeriti svijet, a ni sebe. Mi možda jesmo self-made super žene koje odgajaju novu generaciju super žena, ali ponekad je nužno zatražiti TIME OUT. I, također, valja naučiti te naše male ženice da mogu sve, ali i ne moraju - poručila je pored fotografije na Instagramu. Njezini pratitelji odmah su joj pružili podršku u komentarima i ostavili brojne emotikone srca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANITA (@anita__dujic)

 

Inače, Anita je od 2020. godine u braku sa Škotom Duncanom Broadfootom. Par je bračne zavjete izmijenio u Škotskoj. 

- Uspjeli smo. Unatoč 2020., unatoč pandemiji koja je paralizirala cijeli svijet. Unatoč potresima koji uništavaju moju zemlju. Uspjeli smo. Ljubav uvijek nađe način.  Nakon tih  vijesti srce mi se slomilo, suze su se nizale i morala sam se pošteno potruditi da pronađem snagu i stavim osmijeh na lice za jedan od najvažnijih dana u mom životu. Hvala mojoj obitelji i prijateljima na ogromnoj podršci, iako nisu mogli fizički biti uz nas. Drž'te se svi doma, zajedno smo jači, a ovo će proći. Mora - napisala je Anita nakon vjenčanja uz fotografiju sa škotskim menadžerom kojeg je upoznala na Visu 2017. godine na snimanju mjuzikla Mamma Mia 2.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije