BRANI MEGHAN

Bivši batler udara po kraljevskoj obitelji: 'Odvratni su'

Foto: IPA/PIXSELL
1/2
07.01.2019.
u 20:01

Paul Burell kritičan je prema kraljevskoj obitelji, a mnoge tajne koje mu je povjerila princeza Diana otkrio je u svojoj knjizi i u nekoliko intervjua.

Nekadašnji batler i bliski prijatelj princeze Diane, Paul Burrell otkrio je da je dao savjet Meghan markle prije udaje za princa Harryja. 

Bivši batler kritičan je prema kraljevskoj obitelji, a mnoge tajne koje mu je povjerila princeza Diana otkrio je u svojoj knjizi i u nekoliko intervjua. 

U dokumentarcu koji se fokusirao na navodnu svađu između Kate Middleton i Meghan Markle BBC-jeva Channela 5 "Kate protiv Meghan: Princeze u ratu", Burrell je rekao da je kraljevska obitelj odvratna. 

Markle je optužena da je "diva" nakon glasina o dugotrajnoj zavadi s ženom princa Williama. Burell je branio hollywoodsku glumicu te izjavio kako je ona samo "neovisna žena koja zna što želi". 

Rekao je i kako su ljudi u Buckinghamskoj palači princezi Diani postavljali zamke, te da je to minsko polje za bilo koga tko prvi put tamo dođe.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije