Loš odnos

Brad Pitt nema tako dobro mišljenje o Angelini, pale su teške riječi

Reuters
04.08.2017.
u 14:52

Glumac je povjerio prijateljima kako je uvjeren da ga Angelina u medijima želi pokazati kao lošu osobu i jedinog krivca što im se brak raspao.

Brad Pitt i Angelina Jolie daleko su od završetka brakorazvodne parnice. Poznati par koji se nakon dugogodišnje veze vjenčao 2014. godine još uvijek se ne može složiti oko puno toga.

Razvod su pokrenuli u rujnu prošle godine, a ovog svibnja Brad je za GQ dao prvi intervju nakon razvoda, a Angelina je nedavno dala intervju za Vanity Fair. Brad je u svom intervju bio poprilično ponizan, a Angelinin intervju je imao drukčiji prizvuk i dala je naslutiti kako je sasvim jasno da je Brad i njegovo problematično ponašanje zaslužno za razvod i traumatičnu situaciju kroz koju im djeca prolaze.  

- Djeca liječe rane, ne toliko od razvoda ali od niza životnih situacija - rekla je Angelina u intervju.

Bradovi prijatelji za IN Touch kažu kako je Brad uvjeren da se iza te rečenice krije sljedeći smisao: Angelina misli pri tom da se djeca oporavljaju od života s Bradom.  To ga je jako povrijedilo.  Njegovi prijatelji prenose i ovo Bradovo razmišljanje: Brad ima dojam da je Angelina upotrijebila sve svoje glumačke vještine kako bi ga predstavila kao lošeg lika i jedinog krivca za raspad obitelji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije