NEW YORK

Bruno Mars pokorio 60. dodjelu Grammyja!

29.01.2018.
u 08:45

Mars je slavio u najvažnijim kategorijama - za album godine "24K Magic", te pjesmu godine "That's What I Like", a tijekom večero dobio je još 4 Grammyja.

Bruno Mars apsoultni je pobjednik 60. dodjele nagrada Grammy, koja je sinoć održana u New Yorku, u dvorani Madison Square Garden. Mars je slavio u najvažnijim kategorijama - za album godine "24K Magic", te pjesmu godine "That's What I Like", a tijekom večero dobio je još 4 Grammyja. Razloga za slavlje ima i reper Kendrick Lamar, koji je osvojio pet Grammyja u rap kategorijama, pobijedivši između ostalih i favoriziranog Jay-Z-ja.

Dva Grammyja osvojio je i britanski glazbenik Ed Sheeran, i to za pop album "Divide", te pop singl  "Shape Of You". Najbolja nova izvođačica je Alessia Cara, a najbolji duo ili grupa Portugal. The Man. Valja spomenuti i kako je posthumnog Grammyja za najboljeg rock izvođača Leonard Cohen za album "You Want It Darker".

Dodjelu je vodio britanski komičar i voidtelj James Corden, a brojne zvijezde predvođene Lady Gagom i Ritom Orom nosile su bijelu ružu u znak podrške pokretu "Vrijeme je isteklo", protiv seksualnih predatora u Hollywoodu. Posebno je emotivno bilo tijekom nastupa Keshe, koja je podsjetila na to kako ju je prije četiri godine silovao menadžer.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije