NASMIJALA MNOGE

Ella Dvornik podijelila urnebesnu anegdotu: 'Charles je rekao da zbog mene cijela spavaća soba smrdi'

ella dvornik
Instagram
31.08.2021.
u 12:12

Influencerica Ella Dvornik (30) na svojem je Facebook profilu podijelila status na koji je reagiralo mnogo njenih pratitelja.

Ella je, naime, podijelila anegdotu iz privatnog života, točnije spavaće sobe koju dijeli sa suprugom Charlesom. 

- Kaze meni Muz ujutro uz kavu: 

"Znaš Ella, ne želim te uvrijedit' i tvoj ukus, al' ta krema za tijelo il' što je već bas jako smrdi"

"Kakva krema za tijelo?" 

"Ta kojom se trackas navečer prije spavanja užasno je odbojna.

Možda nešto ugodnije da nađeš, cijela soba smrdi"

"Misliš sprej protiv komaraca? "

"Ella, to je sprej protiv muškaraca" - napisala je Dvornik.  

Status je u prih nekoliko sati lajkalo preko 9000 ljudi, a komentiralo čak 180 pratitelja, koji su s Ellom dijelili i svoje anegdote s mirisima.  Podsjetimo, Ella je nedavno život u rodnom Zagrebu zamijenila onim u bajkovitoj Istri. Sa suprugom Charlesom te kćerima Balie Dee i Lumi Wren odlučila je nastaviti život u mirnijoj sredini, a kako se snašla u novoj okolini te je li požalila zbog odlaska iz Zagreba, pratiteljima je nedavno otkrila i na Facebooku. 

"Neki dan došla sam u Zagreb poslovno, i kaže mi suradnica iz Zagreba 'kak ti je sad u Istri? Nakon Zagreba? Baš si mislim kak si hrabra što si se odselila u tak malo mjesto. Jel te bilo strah jel ti fali nešto?'”, započela je Ella svoju objavu.  "I u tom trenu mi je prošlo sve kroz glavu. 5 godina smo tražili kuću, od Kvarnera do kraja Istre. I nikad me nije bilo strah, do onog trena kad smo se trebali odseliti. Sve mi je prošlo kroz glavu, dal će mi falit prijatelji, ubrzani način života, noćni život, opcije, mogućnosti. I kad me to pitala shvatila sam da su moji strahovi bili bez pokrića", dodala je Ella pa nastavila:

"Živim u malom mjestu s nešto više od 1000 stanovnika. Plaćam kredit manje nego najam u Zagrebu, imam svoj vrt, svoj mir, a susjedi su za poželjet. Bezbroj ljudi mi je poželjelo dobrodošlicu, nitko me ne gleda, ne odmjerava i ne osuđuje, svi prilaze sa smiješkom, ljubazni su, topli. I u ovom kratkom vremenu sam već upoznala hrpu super ljudi. Mjesta za izlazak je beskonačno, restorana, kafića... aerodroma više nego što mogu poželjet. Pljunem na Italiju s prozora. Pjevaju mi ptice, cvrči, kristalno čisto nebo, vidim zvijezde, ima svakakvih kukaca, al čak mi ni oni ne smetaju. Djeca ne da uživaju, nego žive život kakav im nisam mogla ni zamislit. Ovdje vlada čisti hedonizam, čisto uživanje u postojanju, u življenju. Svako buđenje je nova avantura, i svaki san poseban užitak", istaknula je blogerica.

 Osvrnula se i na svoj rodni Zagreb, ali i na život u velikim svjetskim metropolama. "Volim Zagreb, rodila sam se tamo, živjela sam u velikim gradovima Europe. Ali Istra... to je država za sebe. Ovo malo mjesto u kojem živim i obitavam prešlo je sva moja očekivanja. Svaka kava ima bolji okus ujutro....i veliki grad mi nikad neće zamijeniti kvalitetu života i življenja koju imam ovdje. 3 minute do dućana, 3 minute do pošte, 2 minute do gradonačelnika, minuta i pol do 3 restorana, slastičarne i vrhunskog koktel bara, 37 sekundi do vrtića pješke... plaža di god se okrenem! Nisam sjela u auto osim kad sam morala u Zagreb. I stvarno mislim; Ako je vrijeme novac ja sam zaista milijarder. Podcijenila sam život na 'selu', ali mi je iznimno drago da sam sad dio njega", zaključila je nedavno Ella. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije