ZANIMLJIV TRIK

Ella Dvornik snimila prevaru kluba u Monte Carlu: 'Što je Balkanci, niste se sjetili?'

07.09.2022.
u 14:26

Ella je pokazala piće koje je naručila, a u njega je ubacila ogromnu kocku leda, zbog koje se čaša činila puna, dok je tekućine u čaši bez leda zapravo bilo jako malo

Jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica Ella Dvornik-Pearce (31) sa suprugom Charlesom (44) otputovala je u Francusku na vjenčanje prijatelja koje se održalo u Monte Carlu. A nakon svadbe, supružnici su se jednu večer opustili u noćnom klubu, odakle je Ella podijelila par Instagram Storyja i pokazala način kako u Monte Carlu služe pića u noćnim klubovima. 

Ella je pokazala piće koje je naručila, a u njega je ubacila ogromnu kocku leda, zbog koje se čaša činila puna, dok je tekućine u čaši bez leda zapravo bilo jako malo.  

- Kako kradu u Monte Carlu? Što je Balkanci, niste se sjetili? - poručila je Ella na snimci.

Inače, supružnici su se za svadbu na koju su bili pozvani u toj državi modno uskladili, a influencerica je za prigodu odabrala već poznatu haljinu iz njezine kolekcije odjeće koju je napravila  s Kristinom Burjom i domaćim brendom Krie Design. 2020. godine predstavila je tako i večernju haljinu Ella koja je najviše privukla pažnju, a sve zbog drskog proreza koji započinje od struka te ograničava mogućnost za nošenje donjeg rublja. 

Ella je pratiteljima demonstrirala i njezin trik skrivanja gaćica prema kojem rubove skupi s kukova i zakači zajedno pri vrhu. Tako joj je rubovi ne pokazuju na kukovima u haljinama. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije