SJEĆANJE NA TATU

Emotivna Maja Šuput: Sigurni smo da je danas tamo gore neka luda fešta

Instagram
04.10.2021.
u 19:16

Pjevačica i članica žirija showa "Supertalent" objavila je rođendansku čestitku tati Borisu koji je preminuo prije tri godine: Fališ nam i puno mislimo na tebe, napisala je.

Maja Šuput imala je poseban odnos s pokojnim tatom Borisom koji ju je nakon svakog nastupa zvao kako bi provjerio je li sve prošlo u redu.

Na Instagramu je pjevačica napisala dirljivu objavu u kojoj se prisjeća oca na njegov rođendan.

- Sretan rođendan tata 💞💞💞 Volimo te, fališ nam i puno mislimo na tebe 🙏🙏 Sigurni smo da je danas tamo gore neka luda fešta i da svira par muzika , onako kako ti to voliš 🥳🥳🥳 Zato si i narihtao sunce , znam te 😜😜😜 - napisala je Maja.

Boris Šuput preminuo je prije tri godine, a u intervju koji je dala za Avaz nekoliko mjeseci nakon tatine smrti pričala je o očevoj bolesti i kako joj je kraj te 2018. godine bio iznimno težak.

- Moj tata je u posljednjih 16 godina bio abnormalno bolestan, a u posljednje tri nije se ni micao ni govorio. Mnogo je gore, vjerujte, gledati nekoga u takvom stanju. Ovako znate da je otišao na ljepše mjesto, da ne mora jesti na cjevčicu. Njegov odlazak bio je znak da on više ne pati. Ono što sam proživjela u posljednje tri godine, ne bih poželjela crnom neprijatelju. Da je bila nesreća, sigurno bih skrenula s uma. Ovako smo svakog dana bili spremni da se to može desiti, ma koliko nikad nisi spreman – rekla je i dodala:

- Kraj 2018. bio je veoma težak. To su bili munje i gromovi. A više posla neko ikad. Slomim nogu i otac mi preminuo. Radim s gipsom na nozi i onda odlazak oca. Uzela sam deset dana slobodno, bila sam prazna i tupa tih dana, a onda sam počela raditi, jer čovjeku bude lakše kad radi, da ne razmišlja o tim stvarima. Mislila sam da neću izdržati. Maja često kaže kako joj je najdraže čuti kada joj kažu kako njezin sin Bloom, kojem je šest mjeseci, nalikuje na djeda Borisa, a upravo to joj obožavatelji često pišu ispod fotografija njezinog sina i većina je složna kako maleni Bloom ima isti osmijeh i oči kao i djed Boris.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije