UŽIVA

Franka Batelić otkrila je gdje ide s obitelji nakon svih blagdana: 'Važno mi je da djeca to zavole'

Franka Batelić
Instagram
30.12.2023.
u 08:28

Franka je rekla da blagdane provodi s obitelji , suprugom Vedranom Ćorlukom (37), sinom Viktorom (3) i kćeri Gretom (1) u njezinome rodnome Rapcu, a potom otkrila planove za zimovanje.

Glazbenica Franka Batelić (31) otkrila je kako njezina obitelj provodi vrijeme blagdana. Franka je rekla da blagdane provodi s obitelji , suprugom Vedranom Ćorlukom (37), sinom Viktorom (3) i kćeri Gretom (1) u njezinome rodnome Rapcu.

- Uživamo u Istri jer moja nona sprema odlične specijalitete - krafne sa sirom i grožđicama, fuže, janjetinu, a mi ostali pripremamo stol, djeca trčkaraju naokolo, po ormarima se skrivaju pokloni Djeda Mraza  - kazala je te dodala da svake godine ovako provodi blagdane, a nakon mora ide u planine te se vesele što će njihov Viktor napokon stati na skije. - Brat i ja smo s roditeljima svake godine odlazili na zimovanje i imam divna sjećanja na te trenutke, zato mi je jako važno da i moja djeca zavole snijeg i planine - priznala je pjevačica za Gloriju.

Inače,  Franka je ranije pokazala kako je uređen njezin i Vedranov dom u blagdanskom duhu.  U njihovu domu zavladala je prava blagdanska čarolija, a djelić ugođaja pokazala je Franka u pričama na društvenoj mreži Instagram. Lijepa Franka objavila je snimku golemog božićnog drvca u njihovom domu. - Da Sveti Nikola donese mir, ljubav i sigurnost svoj djeci svijeta - napisala je Franka Batelić uz snimku na kojoj se vidi i njezin trogodišnji sinčić Viktor kako joj pomaže okititi jelku. 

Ljubavni par nedavno je uživao u najromantičnije gradu - Parizu, odakle su se javili na društvenim mrežama i pokazali kako su se lijepo proveli. - Nevjerojatno kako Pariz budi, inspirira i hrani dušu. Zahvalna. - napisala je Franka koja je nedavno izbacila i svoju liniju kozmetičkih proizvoda. Vedran se tada požalio i na hladnoću u Parizu. - Zaleđeni u Parizu - napisao je. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije