JOŠ JE SLABA

Franka Batelić prije 10 dana dobila je pozitivan test na koronavirus i opisala je s kakvim simptomima se borila

instagram
07.09.2021.
u 18:14

Pjevačica je sada dobila negativan nalaz i kaže kako će skupiti zadnji atom snage kako bi zapjevala pred publikom ispred Lisinskog ovog petka.

Hrvatska pjevačica Franka Batelić javila se danas svojim obožavateljima i otkrila im kako se i ona zarazila koronavirusom te je napisala kakve je sve simptome imala, ali obećala je kako će dati sve od sebe da ih zabavi ovog petka ispred Lisinskog.

- Pozdrav s kauča od ovog blijedog stvorenja ! Niti mene korona nije zaobišla. Prije 10-tak dana dobila sam pozitivni nalaz i onda je krenulo sve - od kašlja, temperature, groznice, gubitka okusa i mirisa…. 🙈 Iako sam sada negativna na testu, par stepenica i dalje mi pričinjava poseban napor. Ali, obećala sam si - skupit ću zadnji atom snage kako bismo zajedno pjevali, plesali, uživali i zabavili se u petak u 20 sati, ispred Lisinskog. Ekipa, čuvajte sebe i svoje, VIDIMO SE U PETAK! - napisala je Franka.

Foto: Instagram

Nedavno je publici predstavila i novu pjesmu "Ova noć", a uoči nastupa u petak ispred Lisinskog otkrila nam je kako je provela ljeto sa suprugom Vedranom Ćorlukom i njihovim sinom Viktorom.

- Ljeto smo proveli dio u Zagrebu jer je bilo nešto koncertnih nastupa, ali većinu vremena smo Vedran i ja uživali s Viktorom. Zaista smo uživali gledajući ga kako se brčka u moru! Ovo ljeto Vedran je zaista imao vremena provesti uz Viktora i čak su imali vrijeme za ‘muške razgovore’ hahaha! - rekla nam je pjevačica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije