LIJEČNICI JOJ NE DOPUŠTAJU

Franka Batelić zbog zdravstvenih komplikacija nakon zaraze koronom morala odustati od koncerta

franka batelić
08.09.2021.
u 16:30

Franka Batelić objavila je jučer kako je prije desetak dana dobila pozitivan nalaz na koronavirus i opisala je kako je sve počelo s temperaturom i kašljem. U petak je trebala održati koncert ispred Lisinskog i obećala je kako će skupiti i zadnji atom snage kako bi stala na pozornicu, ali liječnici su joj to zabranili i Franka je danas najavila kako otkazuje nastup u petak.

- Zbog zdravstvenih komplikacija nastalih kao posljedica zaraze koronavirusom, otkazuje se koncert u Lisinski Atriumu. 😭 Iako sam jučer obećala kako ću skupiti zadnji atom snage i održati koncert najavljen za petak, liječnici su mi zabranili bilo kakvu fizičku aktivnost, a posebno pjevanje.🙁 Neopisivo mi je žao što ću morati otkazati koncert kojemu sam se jako veselila. Jednostavno ne bih mogla publici pokloniti energiju i emociju koju zaslužuju! Ipak odlučila sam kako ne odustajem od svog koncerta u Lisinskom, čim ozdravim! - odlučna je Franka. Obožavatelji su joj poželjeli da se što prije oporavi, a Franka je svoje simptome nakon pozitivnog nalaza na COVID-19 ovako opisala:

Niti mene korona nije zaobišla. Prije 10-tak dana dobila sam pozitivni nalaz i onda je krenulo sve - od kašlja, temperature, groznice, gubitka okusa i mirisa…. 🙈 Iako sam sada negativna na testu, par stepenica i dalje mi pričinjava poseban napor.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije