Nastupa 14 izvođača

Glazbeni Old Town Street Fest na šest lokacija u Mostaru

05.09.2023.
u 16:36

Glazbeni festival Old Town Street Fest, koji zajednički već četvrtu godinu u nizu organiziraju Red Bull, Grad Mostar i Mostar Rock School, planiran je za petak i subotu, odnosno 8. i 9. rujna.

Nakon dnevnih uzbuđenja i skokova u Neretvu u okviru Red Bull Cliff Diving Svjetske serije, večernji sati donose zabavu uz glazbu i ples, najavili su organizatori.

Festival je u prethodnim godinama privlačio poznata imena domaće i regionalne glazbene scene. Nastupali su izvođači različitih glazbenih stilova, a tako će biti ove godine.

Na šest lokacija nastupa 14 izvođača. Rock, pop, ethno, blues i electro su žanrovi u kojima će moći uživati posjetitelji Old Town Street Festa. Nastupi na svim stageovima počinju u 21 sat.

U petak, 8. rujna, program na Hamam stageu otvorit će bend R.O.S.T. koji na sebi svojstven i energičan način prezentira rock'n'roll. Iste večeri, na istom mjestu, nastupit će i legendarni Rambo Amadeus & Organic Quartet.

Lezz Go Band svirat će na Old Crew stageu, a riječ je o beogradskom bendu na čijim se nastupima mogu čuti obrade EDM izvođača kao što su Swedish House Mafia, Calvin Harris, Rudimental, Sak Noel, Example, LMFAO i Prodigy. Također, izvode i hitove modernih pop zvijezda među kojima su Bruno Mars, John Newman, One Republic, Pharell Williams, Beyonce, Rihanna, Shakira i Daft Punk, ali se često mogu čuti i hitovi sastava kao što su Jamiroquai, Chemical Brothers, Bomfunk MC’s i mnogi drugi.

Dvojac iz Trebinja pod nazivom Degustatori zabavljat će prisutne u Bijelom baru, dok Andrej Jelić obećava sjajnu atmosferu u Lazy baru. "Pećina" Alibaba bit će domaćin Benjaminu Delaliću, koji je poznatiji kao DJ YNGOD.

Gitarski virtuoz Muris Varajić nastupit će u Night baru Duradžik.

U subotu, 9. rujna, na Hamam stageu autorski bend Farsa predstavlja svoje svježe uratke. Na istoj sceni pojavit će se i energični bend Peripetuum Mobile, koji je i ranije nastupao na Old Town Street Festu u Mostaru.

Pub Old Crew ugostit će funky sastav The Babe Barbarella, koji svojim jedinstvenim nastupom ostavi sjajan utisak gdje god da se pojavi.

Ljubitelji glazbe koji se u subotu odluče za posjet Bijelom baru, uživat će u nastupu Etno Transa.

Čak i oni koji ne budu na samom nastupu, zaplesat će uz „glasnu“ energiju koju uvijek donese sjajni Bonjasky. Iako ćete njegovu „magiju“ čuti u cijelom Mostaru, njega ćete pronaći u Lazy Baru i definitivno nazočiti partyju za pamćenje, poručuju.

Peppe & Danijel Čehranov stižu u Alibabu i obećavaju vrhunsku atmosferu, a u Duradžiku zadnjeg dana festivala publika će uživati u rocku i bluesu u izvedbi MMS Banda.

Što se tiče samog Red Bull Cliff Divinga, natjecateljski program počinje u četvrtak skokovima s kamenog luka Starog mosta, nastavlja se u petak s postavljene platforme, a kulminacija spektakla bit će veliko finale zakazano za subotu, podsjećaju organizatori.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije