sretna vijest

Hrvatska glumica objavila da je trudna: "U sretnom iščekivanju najvažnije uloge života! "

Foto: Instagram
1/2
02.03.2021.
u 19:23

Lana Gojak Bajt (37) podijelila je sretnu vijest o trudnoći sa svojim pratiteljima na Instagramu. 

"U sretnom iščekivanju najvažnije uloge života! Avantura počinje!!!", napisala je hrvatska glumica koju pamtimo po ulozi Edite u seriji "Čista ljubav". 

Lana je objavila dvije fotografije na kojima je pozirala iz profila i može se primijetiti njezin trudnički trbuh koji je dodirnula desnom rukom, ali i velik osmijeh, prenosi Dnevnik.hr. 

Mnogi pratitelji i kolege su joj čestitali na trudnoći, a slike su u sat vremena prikupile više od 1.000 lajkova. Glumica je za magazin Story otkrila da je trudna nešto više od četiri mjeseca.

"Gotovo sam na pola puta. Za trudnoću smo doznali dva dana nakon mog rođendana pa sam dobila zaista prekrasan rođendanski dar. Bili smo jako sretni i uzbuđeni, jedva smo dočekali obaviti prve preglede da možemo podijeliti vijest s našim obiteljima. Znamo spol naše bebice, ali tu smo najslađu tajnu odlučili zasad zadržati za sebe", ispričala je. 

Inače, Lana je od kolovoza 2019. u braku s redateljem Sinišom Bajtom (45) s kojim očekuje prvo dijete. 

Par je se upoznao slučajno dok se Siniša iseljavao, a glumica useljavala u podstanarski stan. Ipak, spojili su tek nekoliko godina kasnije nakon što su se sreli u jednom izlasku. Prvi spoj imali su 2017. na izložbi, a ostalo je povijest.

Svoju vezu okrunili su brakom u Trstu 2019. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije