Društvene mreže

Igor Kojić u policiji zbog obnaženih slika Severinina sina

27.01.2017.
u 08:00

Loši odnosi Severine i njezina bivšeg partnera Milana Popovića ne jenjavaju.

Naime, ovaj je poslovni čovjek nedavno podnio prijavu protiv pjevačice i njezina supruga Igora Kojića zbog fotografija koje su objavljivali na društvenim mrežama. Kojić će biti saslušan u policiji jer je objavljivao fotografije Popovićeva i Severinina sina Aleksandra na kojima je petogodišnji dječak bez odjeće. Unatoč tužbi koju je dobio od djetetova oca, sporna fotografija i dalje stoji na Igorovu profilu na Instagramu.

- Koristim svoje zakonsko pravo kako bih zaštitio ono što mi je najvažnije u životu, a to je moj sin Aleksandar. Zato sam se ponovno obratio mjerodavnim tijelima da reagiraju - bilo je sve što je za medije kazao Popović o ovoj temi.

Postavljanjem fotografija maloljetne djece ona se dovode u opasnost, upozoravaju stručnjaci, a to može biti kažnjivo.

U zemljama Europske unije djeca mogu tužiti roditelje koji su bez njihove dozvole objavljivali njihove fotografije na društvenim mrežama, a za to je propisana kazna od 45.000 eura ili godina dana zatvora.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije