RENOVIRA VILU

Ivana Knöll pokazala kako izgleda u kućnom izdanju: 'Da ne povjeruješ...'

Foto: Privatni album
24.07.2020.
u 17:54

U kratkom predahu od posla, Ivana ne gubi vrijeme pa rado iskoristi predah za fotkanje za Instagram na kojemu je prati sada 201 tisuća ljudi.

Jedna od najzgodnijih hrvatskih navijačica, Ivana Knöll, nakon odmaranja u Splitu i Istri, s dečkom je prionula poslu. Naime, u Istri renoviraju vilu.

Radovi su skoro pri kraju, a nakon završetka, kreću na odmor u Dalmaciju. U kratkom predahu od posla, Ivana ne gubi vrijeme pa rado iskoristi predah za fotkanje za Instagram na kojemu je prati sada 201 tisuća ljudi. Na jednoj od posljednjih fotografija tako je pokazala kako izgleda u kućnom izdanju. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Kućno izdanje", napisala je Ivana ispod fotke na kojoj je odjenula kratke jeans hlačice, gornji dio kupaćeg kostima koji je okrenula naopačke i natikače na petu s perjem.

Njezini pratitelji standardno su joj hvalili izgled, no nekima je bilo čudno kako joj to izgleda kućno idanje.

- Da ne povjeruješ, kućno izdanje..wow - pisali su joj, dok su neki komentirali i kako je kupaći kostim okrenula naopako.

Knöll inače obožava ljeto i visoke temperature te je jednom rekla kako bi htjela da je ljeto cijelu godinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije