SAMO LJUBAV

Jelena Rozga otkrila što to Beograd ima što Zagrebu nedostaje

Igor Šoban/PIXSELL
04.01.2018.
u 11:51

I dalje vjerujem da je ljubav jedina bitna - istaknula je Rozga

Jelena Rozga živi na relaciji Zagreb-Split, ali često boravi i u Beogradu, u kojem ima puno poklonika njenih pjesama. Za pulsonline progovorila je o tome što joj se sviđa u srpskoj prijestolnici. 

-  Svaki grad ima svoj šarm i neku posebnost koja ga izdvaja od ostalih. U Beogradu vidim tu neku opuštenost i nesputanost, uvijek spreman smisao za humor koji razvedri i najtmurniju svakodnevnicu. Mislim da nam svima to nedostaje, premalo se smijemo - rekla je Jelena i dodala kako joj je drago da je vole u cijeloj regiji. 

- Glazba je kao i ljubav, trebala bi nas povezivati, a ne razdvajati. Svojim pjesmama i nastupima nastojim se okrenuti onome što život čini ljepšim i što izmami osmijeh na lice. I dalje vjerujem da je ljubav jedina bitna - istaknula je Rozga i dodala kako se ne boji da joj otkucava biološki sat. 

- Majčinstvo je nesumnjivo predivno iskustvo i voljela bih se naći u toj ulozi, ali, kao i ljubav, nemoguće je uvrstiti ga u raspored kao da je riječ o jednoj od svakodnevnih obaveza - mkišljenja je popularna pjevačica.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije