PRED RAZVODOM

Jennifer Aniston i suprug više ne žive zajedno, evo oko čega se stalno svađaju

PA/Pixsell
14.12.2017.
u 20:56

Prijatelji bliski glumici i njenom suprugu Justinu Therouxu tvrde kako su se bračni problemi počeli gomilati dvije godina nakon vjenčanja, a najviše se svađaju oko toga gdje će živjeti.

Brak Jennifer Aniston i Justina Therouxa na klimavim je nogama, javlja InTouch weekly. Nevolje u bračnom raju ovog para počele su se događati prije tri mjeseca, naime toliko dugo par navodno više ne živi zajedno.  

Justin je napustio Jen prije tri mjeseca kad je otišao snimati film "On the Basis of Sex" u Montrealu, a istovremeno radi i na Netflixovoj seriji "Maniac" koju snima u New Yorku. Dok snima seriju ne živi s Jennifer već u svom stanu u Greenwich Villageu - otkrio je dobar prijatelj ovog glumca.

Ovaj izvor kaže kako se sve počelo urušavati dvije godine nakon što su se vjenčali, ali uspješno su u javnosti održavali sliku sretnog bračnog para. Nakon bračnog neuspjeha s Bradom Pittom 2005. godine Jennifer je odlučna da napravi sve kako bi brak spasila, ali s obzirom na česte svađe čini se kako joj to baš neće poći za rukom.

- Jennifer voli živjeti u Los Angelesu, a Justinu je draži New York i ondje bi najradije provodio većinu vremena i oko toga se najviše svađaju. Jenn ne voli klimu i vrijeme u New Yorku i ide joj na živce promet. - tvrdi izvor. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije