U LOS ANGELESU

Kakav luksuz! Mladi Hrvat iz Čitluka vodi novopečenu suprugu u vilu od 5,5 milijuna KM

DPA/PIXSELL/Redfin
22.08.2021.
u 17:57

Ivica je svoju Kristinu zaprosio na Bahamima. Trebali su se vjenčati prošlog ljeta u njegovom Čitluku, no sve je odgođeno zbog pandemije koronavirusa.

Proslavljeni hrvatski košarkaš i igrač Los Angels Clippersa Ivica Zubac (24) i njegova dugogodišnja djevojka Kristina Prišč (29) izrekli su jučer sudbonosno 'da'. 

Par se vjenčao u Malom Lošinju u Crkvi rođenja Blažene Djevice Marije, a slavlje se održalo u hotelu Bellevue u uvali Čikat.

Obredu i slavlju je nazočilo oko 180 uzvanika među kojima i mnoga poznata lica, poput košarkaša Patricka Paterssona. Prišč je za kumu odabrala svoju prijateljicu Petru Poznić, a kum je bio stručnjak za internetski marketing Filip Kratofil koji je i dugogodišnji partner glazbenice i influencerice Lane Jurčević. 

Pjevačica Indira Levak pjevala je tijekom slavlja u svjetlucavoj crvenoj haljini. Mladencima je u crkvi pjevala domaća glazbenica Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa. Ivica Zubac već pet godina živi u Los Angelesu, prvo je igrao za Lakerse, a od 2019. godine je u Clippersima.

Prije dvije godine kupio je dom, odnosno vilu vrijednu u tri milijuna i 100 tisuća dolara, a to je oko 5,5 milijuna KM.  Kuća je izgrađena 1955. godine, modernizirana prošle godine, a smještena je u sve popularnijem i sve skupljem kvartu Mar Vista. Vila ima pet spavaćih soba te šest kupaonica.

Fotografije vile Ivice Zubca možete pogledati OVDJE.

Inače, Ivica je svoju Kristinu zaprosio na Bahamima. Trebali su se vjenčati prošlog ljeta u njegovom Čitluku, no sve je odgođeno zbog pandemije koronavirusa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije