TUŽNA ISPOVIJEST GLUMICE

Kći mi je govorila: 'Odlazi, čudovište, odlazi!' Tada sam shvatila da moram početi uzimati lijekove

HPA/IPA/PIXSELL
13.09.2019.
u 21:30

Svoju tužnu priču odlučila je iznijeti u javnost jer je htjela naglasiti da nema ništa lošega u korištenju lijekova i traženju stručne pomoći.

Glumica Lake Bell (40) nakon traumatičnog poroda kod kuće otkrila je da se počela koristiti lijekovima, prenosi People.

I kći Nova i sin Ozzi rođeni su s pupčanom vrpcom omotanom oko vrata, zbog čega su ostali bez kisika. Nova se uspjela brzo oporaviti, no sin je imao većih poteškoća te je morao pod hitno u bolnicu, gdje je ostao 11 dana. Nakon drugog traumatičnog poroda glumica se osjećala kao da to više nije ona, opisujući svoje stanje riječima tvrdeći kako više nije znala biti normalna osoba.



 

– Srce me boli zbog onih koji to osjećaju svaki dan i život im je mučan. Znam što je to – čudovište je. To je demon – objasnila je glumica.

Njezina tada dvogodišnja kći osjetila je da nešto nije u redu.

– Sjećam se da je moja kći u jednom trenutku rekla: "Odlazi, čudovište, odlazi", na što sam rekla: "Što? Jesi li dobro? Ima li čudovišta ovdje?" A ona je rekla: "Još je ovdje. Odlazi, čudovište! Ne možeš se igrati ovdje!" rekla je u showu.

Zbog sebe i obitelji tada je shvatila da je vrijeme da se okrene lijekovima koji bi joj mogli pomoći. Isprva se borila protiv toga zbog svojih vjerskih pogleda, a i Advil (ibuprofen) uzela bi samo ako je bilo neophodno.

– Tako sam dobila antidepresiv Zoloft, vrlo nisku dozu, a kako sam osoba koja se bojala čak i analgetika, molila sam se i molila za svoje dobro i dobrobit svoje obitelji ... i to me odvelo ondje gdje sam mogla biti. Mogla sam samo postojati – ispripovijedala je.

– Bilo je to razumno. Trebala sam biti Lake i konačno sam osjećala da mogu udahnuti zrak koji Lake diše, a ne biti neka druga osoba koju ne prepoznajem – dodala je.

Svoju tužnu priču odlučila je iznijeti u javnost jer je htjela upozoriti na to da nema ničega lošega u korištenju lijekova i traženju stručne pomoći. Smatra da su svi roditelji u tome zajedno.

Bell je Ozza (Ozgoda) rodila u svibnju 2017., a Novu 2014. godine. Za Scotta Campbella, tattoo artista, udala se 2013. godine. Poznata je po ulogama u filmovima "Samo seks", "Dok nas jackpot ne rastavi", "Samo preko nje mrtve" i mnogih drugih.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije