ŠOK NA ESTRADI

Kolege se opraštaju od Kasandre: 'Draga moja mirno mi spavaj'

Foto: Sinisa Hančić/PIXSELL
1/3
21.12.2021.
u 07:06

- Kasandra je bila draga, vesela i otvorena osoba. Znale smo pričati satima... Imala je specifičan vokal i pamtit ćemo je po njenom otkačenom imidžu i pjesmama koje su ostavile trag u devedesetima - rekla nam je Nikita

Vijest o smrti Davorke Ručević Kasandre danas se proširila među njenim kolegama glazbenicima, kao i onima koji su s pokojnom glazbenicom surađivali u devedesetima.  

- Do mene u Irsku je došla tužna vijest, nadao sam se da je jedna od mnogih "fake news", ali nažalost izgleda da nije. 3.12.2021 preminula je Davorka Ručević Kasandra. Počivaj u miru ljepotice i hvala ti za sve ljepe plesačke trenutke koje smo 90-ih proveli zajedno - napisao je Goran Goričanec, koji je Kasandru pratio na sceni kao plesač.

- Nisam mislio da ću ovo forvardirat. Hvala Goran Goričanec na vijesti mada je tužna vijest... Nedavno smo se čuli na poruke i zaista mi je šok. Spavaj mirno draga Kasandra - na Facebooku je objavio Renato Đošić Renman. 

- Kasandra je bila draga, vesela i otvorena osoba. Znale smo pričati satima... Imala je specifičan vokal i pamtit ćemo je po njenom otkačenom imidžu i pjesmama koje su ostavile trag u devedesetima. Draga moja mirno mi spavaj ... Volim te - kazala nam je Nikita.  

Podsjetimo, Kasandra je umrla još 3. prosinca, potvrdila je za Zagreb.info, njena mama Darinka Gazibara. 

- Navečer je zaspala i više se nije probudila… Užasno mi je teško, trenutno se nalazim kod prijateljice jer ne mogu biti sama. Navečer smo se poljubile i zagrlile, svaka je otišla u svoj stan i sutra je više nije bilo - kazala je Gazibara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije