PRIVLAČI PAŽNJU

Lijepa Una! Kći Zdravka Čolića istaknula dekolte: Ne možeš biti ljepša

Foto: Instagram
1/4
09.06.2022.
u 20:51

Kći jednog od najpoznatijih pjevača u regiji Zdravka Čolića (70), Una (19) redovito svoje pratitelje počasti fotografijama iz privatnog života

Kći jednog od najpoznatijih pjevača u regiji Zdravka Čolića (70), Una (19) redovito svoje pratitelje počasti fotografijama iz privatnog života. 

Unu na Instagramu prati preko 35 tisuća ljudi i vrlo je aktivna na toj društvenoj mreži, iako njezin otac privatni život podalje od očiju javnosti. Lijepa Una nedavno je boravila u Monaku, a sada se vratila u Beograd. 

Pratitelje je počastila fotografijama u mini, crnoj suknji i topiću koji su istaknuli njezinu figuru i dekolte dok je kosu podignula u rep.  

Foto: Instagram

''Predivna'', ''Ljepota'', ''Ne možeš biti ljepša'', ''Najljepša'', ''Slatkica'', pisali su joj pratitelji dok su neki ostavili emotikone zaljubljenih pogleda i srca te joj tako poručili da izgleda sjajno.

Inače, Una se na društvenim mrežama često pohvali putovanjima tijekom kojih odsjeda samo u najboljim hotelima. 

Una je završila privatnu gimnaziju na Košutnjaku, a ove je godine upisala fakultet. Dok nije položila vozački ispit otac joj je plaćao privatnog vozača. Pjevač je Unu i mlađu kći Laru dobio u braku sa suprugom Aleksandrom s kojom se vjenčao 2001. godine. 

- Najčešće se prepiremo oko toga što djeca smiju, a što ne smiju. Nemoj ovo, pazi ono, ja se tu uopće ne snalazim - kazao je svojedobno u jednom intervjuu Čolić, Zdravko se nedavno u intervjuu za HRT osvrnuo na kćeri i otkrio što misli o njihovom korištenju društvenih mreža. 

- Una voli to, druželjubiva je, komunikativna i vjerojatno joj to nešto znači, za razliku od mene. Svi smo mi u tim godinama imali svoje fantazije, a sad je to doba tehnologije nešto što njima godi, tako da se ja ne miješam.  Svi su očevi slabi na kćeri, pa tako i ja- kazao je glazbenik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije