Pohvalili je

Lucija Lugomer otkrila svoje mjere, pratitelji joj poručili: 'Ma zgodnica i točka'

24.07.2021.
u 11:14

Plus-size model Lucija Lugomer (28) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj pozira u kratkim sportskim hlačama i majici, a na fotografiji je napisala svoje mjere. U opisu je istaknula da je saznala da joj je broj četiri sretan broj, referirajući se na to da sve njezine veličine počinju tim brojem. "Da, djevojko, da! Na ovom profilu slavimo plus-size", dodala je te istaknula hešteg 'normaliziramo normalna tijela'

Njezini pratitelji su joj u komentarima pružili podršku. Najčešći komentar je bio da je savršena, a ona je na jedan od njih odgovorila. "Daleko sam od 'savršenog', ali ja tako volim", poručila je Lugomer. "Ma zgodnica i točka", poručila joj je još jedna pratiteljica. "Lijepa od glave do pete", još je jedan od komplimenata koji su joj upućeni. U komentarima joj se javila i bivša manekenka Tatjana Dragović (43), a poručila joj je da je ljepotica. "Ma tko mi se javlja, ljepotoooo predivna", odgovorila je Lugomer te dodala emotikone srca i poljubaca.

Inače, Lugomer je poznata po tome što promovira pozitivnu sliku o tijelu. Nedavno joj se pridružila i Lana Jurčević koja je objavila video u kojem pokazuje sve dijelove tijela na kojima ima viška masnih naslaga. Sličan video je objavila i Lugomer, a u opisu je istaknula da bi bilo dobro da otiđe na pregled sluha jer više ne čuje tuđa mišljenja. "Žene, zapamtite-ti nisi mana i ti nisi nedostatak! Ljubim vas i uživajte svake sekunde svoga života jer on je jednako unikatan baš kao i vi same", poručila je uz video.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije