ODMOR

Maja Šuput otkrila kako je prošlo Bloomovo prvo putovanje zrakoplovom i gdje su pobjegli

Foto: Instagram
1/3
28.05.2021.
u 18:17

Pjevačica i njezin suprug Nenad Tatrinov obožavaju putovanja, a izgleda kako će i njihov sin uskoro postati veliki putnik.

Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov poznati su kao veliki zaljubljenici u putovanja, a sada su na putovanje zrakoplovom prvi put poveli i svog dva mjeseca starog sina Blooma. Pjevačica je na Instagramu podijelila kako je Bloom podnio put zrakoplovom od Zagreba do Dubrovnika. Pohvalila ga je kako je spavao cijelim putem i probudio se tek kad je zrakoplov sletio u Dubrovnik i sudeći po smiješku na Bloomovom licu u svom prvom letu je u potpunosti uživao. Kako nam je nedavno rekla u intervju Maja se nada da će osim putovanje njezin sin od mame i tate naslijediti i ljubav prema modi, a osvrnula se tada i na brojne komentare na Instagramu koji su se pojavili na ovoj društvenoj mreži nakon što je Maja objavila prve fotografije sa sinom kada su joj mnogi prigovorili kako je nerealno da izgleda tako dobro nakon poroda.

Foto: Instagram

- Meni je nerealno da o tome uopće razgovaramo. Moj Instagram profil je otvoren i svatko napiše svašta. Da sam se u životu obazirala na to što drugi pišu, sad bih već imala tri živčana sloma i četiri čira na želucu ili bih se bacila s mosta. Ljudi imaju pravo pisati što hoće, a ja mogu to prihvatiti ili ne. Pokušavam blokirati hejterske komentare. Shvaćam da žene koje su rodile mogu napisati kako je moguće da pet dana nakon poroda izgledam tako. No kako je nerealno da tako izgledam ako ste upravo vidjeli da tako izgledam. Tajna je u tome da sam imala frizuru, malo maskare i rumenila. Nije to baš neka nerealna priča jer je meni nakon 20 godina bavljenja javnim životom i showbizzom u malom prstu kako da se skockam. Naravno da svoje loše izdanje neću staviti na Instagram, zašto bih to radila i zašto bi dijete imalo takvu sliku na Googleu. To su slike koje imamo privatno doma i, vjerujte, imamo ih svakakvih – gdje izgledamo i kao zombiji i kao beskućnici, ali to ne stavljaš na Instagram jer nema potrebe. Ne znam što je tu čudno, to je valjda čudno samo onima koji nisu razmislili dva puta. A ako ćete još većom logikom – ako smo svi troje na slici, znači da je netko došao k nama i slikao nas, povod više da izađem iz trenirke i da se malo dotjeram. - poručila je svima Maja.

Na komentare se ne obazire pa se tako jučer nije ni obazirala na komentare u kojima su joj neke mame prigovorile na način na koji njezin sin Bloom sjedi i poručile su kako je za njegovu dob još prerano da bi bio u takvom položaju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije