'NENAD LJUBI TOBOLAC'

Maja zbrisala u Dubai: Ne mogu vas zakinuti za plus size tijelo

12.01.2021.
u 16:54

Pjevačicu su pratitelji upozorili da nije baš pametno putovati u vrijeme pandemije, ali Šuput se nije obazirala na takve komentare. Ovih dana pohvalila se i kako su poslovno otputovali u Italiju

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) trudna je sedam mjeseci i svoje pratitelje redovito obavještava o tome kako se osjeća i kako napreduje beba.

Sada je objavila fotografiju na kojoj je u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu pozirala s trbuščićem na plaži, a suprug Nenad se spustio na koljena i ljubio trbuh. Bilo je to u prosincu 2020., kada je par otišao na, kako su napisali, izolirani odmor u Dubai. Sada su odlučili objaviti fotku. 

- Početkom prošlog mjeseca, dakle prije Božića i puno prije potresa, otisnuli smo se na posljednje putovanje u dvoje. Kako ne mogu zakinuti svoje vjerne Insta pratitelje za ovaj plus size beach body i zapravo za cijelu trudničku avanturu na pijesku, vodim vas na virtualno putovanje - započela je Maja svoju objavu pa nastavila: 

- Jutra počinju sa plažom, gdje kroz laganih 28 stupnjeva puše blagi povjetarac i tatinim poljupcima u moj tobolac koji priča pišonji kako je brzo s nama. Ako mislite da je tu trbuh velik, trebate me vidjeti sad nakon mjesec dana. 

Ako je suditi po komentarima, pratiteljima se jako svidjela fotografija, ali neki su bili zabrinuti za trudnicu i bebu.

- Čuvaj se, Majo. Samo nek ti je beba zdrava i vesela, a korona kvragu nek ide - napisala je jedna pratiteljica, a druga je dodala: 

- Uh, nije baš najzgodnije za putovanje, pripazi. 

Ovih dana pjevačica se pohvalila i poslovnim putem u Italiju. Fotkala se u Firenci ispred Piazze del Duomo i komentirala kako nije morala čekati da se ljudi iza nje pomaknu da bi se fotografirala jer je sve bilo gotovo prazno. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije