Zvijezde

Nakit na Oscarima: Neki su na uši stavili osam milijuna dolara

nakit
29.02.2016.
u 16:28

Lady GaGa je na ušima imala par 90-karatnih dijamantnih naušnica brenda Lorraine Schwartz vrijedan 8 milijuna dolara

Iako su sve oči bie uprte u dizajnerske haljine koje su zvijezde imale na sebi tijekom oskarovske večeri, daleko impresivnija vrijednost nalazila se u nezamislivo skupom nakitu. 

Lady GaGa (29) očarala je publiku svojom izdvenom pjesme 'Til It Happens To You', ali i nakitom kojeg je nosila na crvenom tepihu 88. dodjele Oscara.

Pjevačica je na ušima imala par 90-karatnih dijamantnih naušnica brenda Lorraine Schwartz vrijedan 8 milijuna dolara, pišu 24sata.hr. 

Osim nje, bivša Miss svijeta, Indijka Priyanka Chopra (33) privlačila je pozornost svojim uskom, čipkastom haljinom, ali i nakitom. Chopra je na sebi imala naušnice istog brenda kao GaGa. Naušnice su načinjene od 30-karatnog dijamanta, a vrijede 3.2 milijuna dolara.

Misica je također ponosno isticala 22-karatni dijamantni prsten na prstenjaku vrijedan 3.4 milijuna dolara te 10-karatni na malom prstu vrijedan 850.000 dolara te poseban dodatak vrijedan 300.000 dolara.

Osim njih, i Heidi Klum (42) se okitila naušnicama Lorraine Schwartz te dijamantnim prstenjem vrijednim 2.5 milijuna dolara.

Trudna Chrissy Teigen (30) je na sebi imala nakit vrijedan 2.8 milijuna dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije