Razmirice?

Nakon napisa o bračnim problemima sa Severinom javio se i Kojić

12.05.2020.
u 10:11

Prije nekoliko dana mediji u Srbiji pisali su kako su se pojavile trzavice između Severine i njezinog supruga Igora Kojića. Prema pisanjima tamošnjih tabloida Severina se navodno jako posvađala s Igorom dok je bila u Beogradu, Story.rs prenio je kako se u sve umiješao i Igorov otac, a da se na kraju pjevačica i rasplakala. Dok je Severina bila u Zagrebu zadnjih nekoliko dana njezin suprug je bio u Beogradu, čak ni za njezin rođendan nije bio u Zagrebu.

Tijekom tog perioda ona je redovito imala objave na svojim društvenim mrežama koje Igor nije ni lajkao ni komentirao što nije baš uobičajeno. Nakon dugo vremena Kojić je jednu objavu pjevačice podržao lajkom, a riječ je o ovoj objavi: - Barba Frojd je reka’: “Prije nego što sami sebi dijagnosticirate depresiju ili nisko samopouzdanje, prvo se uvjerite da niste, u stvari, samo okruženi idiotima.

Početkom travnja par je obilježio pet godina svoje ljubavi, a popularna pjevačica tada mu je napisala posvetu. - 5 godina ljubavi, sreće, poštovanja, vjere, 5 godina divnog života. Volim te, radosti moja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije